Tak dapat..tak dapat..dan tak dapat…akhirnya?? TAKPELAH…

Tak dapat ambil die kat airport tadi? Takpelah, nak buat macam mana, dah kalau itu je yg mampu dilakukan untuk menjaga hubungan dalaman..

Tak dapat jumpa dia harinih? Takpelah, ade bagusnya..Lagipun die mesti tengah letih tuh..Maklumlah, baru sampai..

Tak dijemput pergi rumah dia pun harinih? Takpelah, esok-esok kan ada lagi..Lagipun, aku nih bukan siapa-siapa pun untuk main redah je rumah orang tuh..

Tak dapat sms balas drpd dia? Takpelah, tak topup lagi tu kot..Takpun, hp aku yang buat hal…Memang selalu hp aku nih buat hal..Hp nih mintak aku beli ‘kawan’ baru utk die la tuh..Hehehe!~

Tak dapat chat sangat dengan die harinih? Takpelah, baru sampai kan..Mesti la ramai tetamu datang melawat and of course dia perlu layan..

Tapi..dapat tau kawan rapat (lelaki) dia datang rumah tadi? And dapat tau yang kawannya itu adalah salah seorang daripada tetamu yang datang jumpa dia malam tadi? Oh my..Takpe jugak ke ek? Em..Takpelah jugak kot..Dia kawan rapat yang dah lama dikenali..Aku baru je kenal tak sampai 4 tahun..Em…

Takpelah…Semua pun takpe kot..Aku harus bersedia mental dan fizikal..Aku tak nak kesilapan lama berulang..Biarlah aku pendamkan saja perasaan yang aku rasai sekarang..Semoga kesabaran ini akan terus kekal selamanya..Doakan aku ye kawan-kawan..

2 responses to this post.

  1. Posted by Nani on July 30, 2010 at 4:03 pm

    sabar ek kawan..
    :))))
    ade hikmah nye tuh..bleh ko study utk nex week.

    Reply

  2. Posted by mzayie1802 on July 30, 2010 at 11:07 pm

    Kekadang tak boleh nk sabar jugak beb..em..geram jugak..

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: