Tapak baru utk AGV…

Alhamdulillah, sekarang AGV kesayangan dah ada tapak baru..Kalau dulu aku asyik tinggalkan ia kat luar sana, berhujan, berpanas, berembun, now tiada lagi itu semua..Kerana ia telah aku letakkan di tempat yang lebih teratur dan baik..

Bertempat di Basement 2 (B2), disitulah sekarang tempat ia ‘berehat’ setelah seharian berbakti kepada aku..So, aku dah tak perlu risau ia dicuri atau dirosakkan oleh sesiapa lagi..

Thanx to Mama Rose sebab sudi uruskan bayaran tapak, pembelian sticker dan sebagainya..Mujur jugak ada blog ni sebab Mama Rose cakap dia ambil no. AGV tuh daripada blog ni la untuk tulis kat sticker tuh..

Inilah sticker yang Mama Rose tolong aku buatkan untuk AGV kesayangan😀

Tak sempat nak ambil gambar AGV ‘memperagakan’ sticker ni lagi..InsyaAllah untuk post-post yang akan datang mungkin ada..hehehe!~

One response to this post.

  1. yay!!!! die tak pyh duduk luar lagiiiiiiii!!

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: