Happy Birthday friend..

Tanggal 8 April adalah hari lahir sorang sahabat aku nih..Ape istimewanya sangat sahabat aku nih sampai aku nak ‘post’ dalam blog aku nih? Isk!~

Dia tak la istimewa sangat, tapi dihargai sebab dia sudi jadi kawan aku kat sini..Macam kawan aku yang bernama ‘Zarg’ tu jugak..Sahabat susah senang kat sini, katanya..hehehehehe!~

Kul 7.30 (lepas solat Maghrib) dah tubik nak gi OU sebab nak kejar SEMERAH CINTA STILLETO kul 8.45..Tapi dek kerana pemanduan aku yang agak berhemah (aku le jadi driver, sape lagi kan..hehehe!~) dan juga jalan yang agak jammed, kami pun mengubah haluan ke Cineleisure..

Sampai saja di sana, ahli rombongan yang terdiri daripada 4 orang iaitu aku, Farid Zarg, Qis dan Nani(yang dirai) ni terus berkejar utk dapatkan yang 9.30..Alhamdulillah..Dapat la..Kenapa kami pilih cerita ini? Aku, Zarg dan Qis hanya ikut birthday gurl..Dia yang bersungguh nak tengok cerita tu..Hehehe!~Sebelum tonton cerita tuh, sempat la aku gi cari ear plug untuk headset aku yang telah aku cicirkan entah kat mana..Mujur jumpa..Alhamdulillah..

Cerita yang agak ‘ok la’ itu telah berlangsung selama 1 jam 45 min (lebih kurang la)..After that, kami bergegas untuk mengisi perut kat area Subang.. Dah kenyang, masing-masing dah boyot (kecuali aku la..hahahahahaha!~), kami pun bergegas pulang..

Untuk yang dirai, aku bagi pihak aku dan farid zarg amat berharap agar ko terhibur dan berpuas hati dengan apa yang kita lalui harini..Kita bertiga kan sahabat-susah-senang..So, kami harap ko terhibur dan ter’rai’ la harinih yer..Lupekan perkara-perkara kecil yang agak mengganggu mood kita kat tengah-tengah cerita kita tadi..hehehe!~Baik dalam panggung mahupun kat tempat makan😛

Selamat Hari Lahir sekali lagi..Semoga suatu hari nanti, kita dapat rai skali dengan buah hati aku..hehehehe!~

2 responses to this post.

  1. Posted by Nani on April 9, 2010 at 9:54 am

    terharu nye aku bro. special post for me. thanx~
    hehe! aku da mula xkesah psl ‘itu’
    dah nk jd immune mcm ko.
    tgh blajar neh. haha! thanx kt korg ber-3
    xde celebration pn xpe..aku tadehal.
    at least kite jln2..btw, stiletto tuh kuar time beday aku..nk2 lg ade farid kamil
    kne la gi tgk. ahaks~

    Reply

  2. eh! trslah cmment la. trcmment kt post yg bwh tu. haha. nk mnyelit ikut celeb gak actually. haha

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: