FUHHH!~

Fuhhh!!~Lega!~Ni bukan iklan rancangan berita hiburan sensasi tv3 yg baru bernula tahun nih tuh tau..Ni adalah satu hempasan nafas kelegaan kerana sudah terlepas daripada seksa dunia..Apakah seksa yang telah ku lepasi itu? Of coz la my final exam sem 1!!!!

Perghhh!!!Release gile rase!!Tapi aku masih lagi belum berpuas hati kerana aku rasa aku mampu buat yang lagi baik daripada apa yang dah aku buat kali ni..Em..Takut pun ada ni, menanti result yang bakal menjelma..Bila menjelma?Yang tu yang aku tak tahu tu..

Sedikit komen terhadap final exam yang baru sahaj berlalu nih..Bagi subjek Endo, aku amat berpuas hati..Subjek bioethics ada sket kurang berpuas hati..Sebab aku rasa aku mampu buat yang lagi baik daripada yang telah aku lakukan..Subjek Introduction to Medical Science (IMS) adalah subjek yang membunuh..Aku tak rasa yang aku dapat score A paper tu..Hanya keajaiban yang mampu aku harapkan sekarang..

Subjek seterusnya adalah subjek musculoskeletal system..Em..Aku dah buat habis baik untuk subjek nih..Tapi mungkin sebab aku baca last minute untuk lower limb, dan lower limb tu pulak perkara yang aku baru nak berjinak-jinak berbanding upper limb, jadi aku kurang berpuas hati bahagian itu..huhuhuhu!~CVS adalah paper kedua terakhir dan aku agak berpuas hati dengan paper nih..Pembacaan aku berbaloi..Aku harapkan yang terbaik untuk paper ini..Dan paper yang terakhir tadi adalah paper Haemopoietic & Lymphoid System..Em..Isk!~Aku rase macam boleh buat..Tapi..Em..Rase tak best plak..Argghhh!!!Tension sebenarnye..Tapi aku sorok-sorok jer perasaan nih..Em..

Keseluruhannya..ada paper yang aku sangat berpuas hati, ada paper yang sangat aku takuti..Huhuhuhu!~Aku harap korang doakan la yang terbaik untuk diriku..

Aminn…

One response to this post.

  1. Alhamdulillah~
    Sekarang exam die dah habis, boley la die berehat menenangkan fikiran~😀

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: