Pengkritik dan mengkritik..

Sape pengkritik nih?Dan sape pula yang di kritik?Em..Actually, aku la pengkritik tuh..Dan aku sedang mengkritik beberapa pelajar AF8 yang baru nih..Heh!~

Baru je selesai tgk konsert AF8 kul 10.30 tadi..Maklumlah, rumah dah ade ASTRO!!Hahahaha!~Kena la tengok setiap konsert..Macam biase, seluruh isi rumah yang ada telah melangut depan tv seawal kul7.30 lagi (solat Maghrib tak ni weh?!)..Walaupun Konsert bermula 9 malam..Perghhh…

Konsert dimulakan dengan Maulana..Secara keseluruhan, persembahan dia tak la best sangat pun..Suara meneran tutt jer kot..Hahahaha!~Pedas sioott aku komen..Em..Yang paling aku suka adalah persembahan Adira..Cool!!Cute!! (bukan sebab aku suka Adira k)..Shah punya nyanyian pun not bad..Ada suara..

Paling tak best si Daus tuh..Nyanyi lagu Cari Jodoh tu takde aura langsung..Dah la terabur nak mampus..Kalau aku masuk AF, aku boleh nyanyi lagi sedap 10 ke 15 kali daripada apa yang dia persembahkan tadi..Em…

Paling kesian kat Nad..Lagu dia bawak memang tak sesuai langsung dengan dia..Hancusss…Suara dia sedap, tapi lagu yang diberikan kat dia tak dapat tunjukkan potensi yang dia ada..Apapun, aku kena berpuas hati dengan persembahan Nad (sebab farid minat nad..so aku kne hormati keputusan dia..tu yang dia sound aku semalam)..Hehehe!~

Apapun, aku hanya orang luar yang hanya tahu mengkritik..Tapi, aku rasa aku boleh buat yang lagi baik daripada apa yang Shah (Bengang), Shahril (Khatimah Cinta) dan Daus (Cari Jodoh)..Ketiga-tiga lagu tuh memang makanan aku kat karaoke box tuh..Hehehehe!~

Apapun, AFUNDI ADIRA dan hantarkan ke 32999!! (Aku tak undi pun..minat jer..saje suruh korang mengundi..hahaha!~)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: