Aku dan exam final..

Alhamdulillah, akhirnya sampai juga aku ke destinasi jangka pendek yang aku nantikan : Exam Final sem 1..

Nak tahu kenapa aku sangat ternanti-nanti exam final nih?! Ada 3 sebab semuanya.. 1. Sebab aku nak sangat cepat habis belajar sem nih..Supaya aku akan setanding dengan mereka-mereka yang telah aku tinggalkan di Bumi Anbia’ sana… 2. Sebab aku tak sabar nak cuti… 3. Sebab aku nak buktikan pada mereka yang mengata dan memerli aku sebelum ini bahawa aku boleh lebih cemerlang daripada mereka..

Em..Dah hampir seminggu aku lalui exam final nih..15 Mac : Endocrine, 16 Mac : Bioethics, 18 Mac : Introduction to Medical Science, dan hari ini 20 Mac : Musculoskeletal System..Em..Masih ade 2 paper untuk dihabiskan à 22 Mac : CVS dan Haemopoietic & Lymphoid System, 2 paper dalam satu hari..Fuhhh!! Nasib baik CVS tu lecturer dah siap bagi soalan ape yang akan masuk lagi tu..Hehehe!~Kalau tidak, mati gue..

Aku harap aku cemerlang, tapi tengok la macam mana..Aku hanya perlu yakin dengan apa yang aku buat sekarang ni..Tak boleh regret-regret dah..Em..Tapi takut gak la..Huhuhu!~ Apalah yang aku duk merapu ni?Em…

Sayangku, tadi daku pergi melawat keluargamu..Alhamdulillah, mereka sihat..Adikmu pun sihat dan ceria..Mereka melayan aku dengan baik tadi..Hehehe!~Tercapai hajatku ingin berjumpa mereka..😀

One response to this post.

  1. alhamdulillah….🙂
    semoga dapat keputusan yang cemerlang untuk exam mu~

    terima kasih sbb sudi dtg ke rumah melawat mereka~

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: